… te suna cineva si raspunzi cu un marait.

… te mai suna cineva, in timp ce incercai sa adormi la loc, si ii zbieri in telefon „lasa-ma sa dooooorm!” si inchizi.

… te dai jos din pat si primul gand e „coffee, coffee, coffee!”.

… te impiedici de ceva macar o data si te izbesti de cel putin 2 tocuri de usa in drum spre bucatarie.

… te lipesti de usa frigiderului cu ochii inchisi si apesi pe clapa de la water dispenser, dar ai uitat de pahar.

… iei paharul, te lipesti inapoi de usa… si iti dai seama ca nu ai pus si praful de frappe in pahar.

… atunci cand ai terminat tot ce ai de facut dimineata pentru a te considera treaza – a.k.a. cafea, dus, mancare – si te simti in sfarsit o fiinta normala… te uiti la maini si iti dai seama ca ieri ti-ai dat cu oja doar 9 unghii inainte sa iesi din casa. Pentru ca ai uitat ca ai 10.

Edit:

… te trezesti dimineata si il intrebi pe cel de langa tine „eu am dormit in noaptea asta?”. Si daca nu stie raspunsul ii dai o palma. (Asa a fost cand a ramas Serban prima data peste noapte la mine…)

… te uiti pe geamul masinii si vezi multe chestii albe pe iarba. „Ce de pietre! Cine le-o fi adus aici?” Si vezi ca misca. „Oh, sunt oi…”

… deschizi de dimineata cuptorul cu microunde si gasesti cana cu apa pe care ti-ai incalzit-o ca sa iti faci ceai in seara de inainte.

Edit, 2 Dec. 2011:

… stai in picioare pentru ca daca te asezi ti-e teama ca adormi.

… iti dai jos pantalonii din mers, dai telefonul pe jos, te impiedici de el si ii mai dai si un sut sub canapea.

… iti incolacesti aiurea piciorul in cablul de la incarcator, dai se te ridici, tragi de cablu incercand sa te eliberezi, dai telefonul pe jos (iar), te apleci sa il culegi si te lovesti zdravan cu capul de birou, pentru ca pur si simplu nu ti-ai dat seama ca iti statea in drum.

Another edit:

… te duci la toaleta, dai sa iti desfaci cureaua si apoi iti dai seama ca ai pus-o la alti pantaloni, desi erai deja imbracata cu cei pe care ii porti si acum.

Edit, 26 februarie 2012:

…. dupa ce ti-ai uscat parul, dai sa adaugi foehnul in cuptor, alaturi de copanele de pui. Te opresti doar pentru ca te gandesti ca nu ar fi gata in acelasi timp cu puiul.

26 mai 2013:

… te duci la farmacie dupa pastile si ceri un Dunhill albastru lung.

Reclame