Dupa niste Cuba Libre, plimbat inainte si inapoi prin dusurile de la Arhitectura si cateva ore de cutreierat Bucurestiul… m-a apucat cheful de topait, de mers si mai mult pe jos si de facut miscare, in general. Bine, m-a inspirat si cardul de biciclisti intalnit la un moment dat si stiam ca sunt chestii de facut prin Bucuresti azi, adica sambata.

Asa ca la 13.30 in Romana, sub sticla (unde era paharul nostru, de fapt), o sa fiu cu cel putin un tip si probabil si o tipa (a sunat imediat ca vine… dar o stiu cat de repede se razgandeste). Apoi de la 14.00 la 15.00 e bataia cu apa din Herastrau. Fie nu va luati la voi chestii care se pot strica daca se uda, fie le luati si le tineti intr-o punga in ghiozdan/geanta, pentru a le proteja. Asta asa, ca stiu ce am patit eu la ultima ploaie. Si luati macar o sticla ca sa aveti in ce puna apa sa udati pe altii. (Ceva imi spune ca aia doi de mai sus or sa uite de acest aspect).

Apoi apartament, pizza (de la Georgi!), suc, poate terminam naibii si sticla aia de gin. Sau cine nu are chef  de noi se poate duce la el/ea acasa.

De pe la 18-19 mergem pe Kiseleff, pe Via Sport, si ora e aleasa de Mircea… care nu stie daca vine… dar e vorba de Mircea, care nu are voie sa faca sport si daca vine… vine de dragul nostru. (Ceea ce e foarte cute, ca el nu face chestii de genul de obicei.)

Si apoi ne jucam. Ca aia micii vreau sa ne jucam! Adica nu vreau doar cu ce au aia pe acolo… Nu, noi o sa ne jucam si de-a v-ati ascunselea, o sa ne jucam si leapsa si orice alta tampenie ne mai vine prin cap.

Asa ca… nu stiu, come one come all. Cine are chef imi stie numarul, iar cine nu il are… there’s a reason to it. Nu conteaza cati ne strangem, nu conteaza ora la care vine x sau y, nu conteaza cat sta fiecare, pur si simplu hai. Hai naibii sa facem ceva ce nu facem in fiecare zi.

Anunțuri